Bunlar erik konserveleri.Meyveleri iyice yıkayın sapını filan temizleyin şeftali yapacaksanız kabuklarını soyup isterseniz küçük küçük kesin isterseniz dilim dilim yapın.Meyveleri kavanozlara doldurun.Üzerine biraz şekerli su hazırlayıp üstlerine çıkacak şekilde doldurun.Ağızlarını sıkıca kapatın.Ben bulaşık makinesinde yapıyorum.En yüksek sıcaklığa ayarlıyorum bir kerede hem daha çok konserve yapıyorum hem de enerjiden tasarruf ediyorum.İstediğiniz meyvelerle yapabilirsiniz.Kayısı,üzüm,şeftali,erik,armut,elma vb. meyvelerle dilediğiniz kadar yapabilirsiniz.
1
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
KREPLİ SEBZELİ BÖREK
MALZEMELER 1 su bardağı süt 1 yumurta 1 çay kaşığı ucu ile tuz un İç harcı için 1 adet orta boy patates Bezelye Havuç ...
-
MALZEMELER 1 Paket Margarin 1 Çay Bardağı Sıvı Yağ 1 Çay Bardağı Su 1 Yumurta Beyazı 1 Kabartma Tozu 1 Su Bardağı Nişasta...
-
Kızımın okulundaki yerli malı haftası kutlaması için pasta bize düştü.Bizde oturduk düşündük nasıl bir süsleme yapabiliriz diye.Sonunda üze...
-
MALZEMELER 1 kilo pazı 1 kilo semiz otu 4 adet soğan Tuz Karabiber Kırmızıbiber Nane YAPILIŞI Semizotu, pazı ve s...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder