1

1

30 Ocak 2015 Cuma

BULGUR PİLAVLI BÜRYAN



MALZEMELER

2 su bardağı pilavlık bulgur
Sıvı yağ
1,5 yemek kaşığı salça
10 adet tavuk baget
Tuz

YAPILIŞI
İlk olarak tavuk bagetleri haşlayın.Tavuklar haşlandıktan sonra suyunu süzerek ayırın.Başka bir tencerede bulgur, yağ ve salçayı karıştırın ve hafifçe kavurun.Biraz çevirdiğimiz bulguru tepsiye dökerek yayın.Üzerine tavuk suyunu dökün.Yeterli gelmezse biraz da normal su ekleyebilirsiniz.Üzerine de tavuk bagetleri yerleştirin.Tepisini üzerini alüminyum folyo ile sarıp fırında pişirin.
AFİYET OLSUN!!!







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KREPLİ SEBZELİ BÖREK

MALZEMELER 1 su bardağı süt 1 yumurta 1 çay kaşığı ucu ile tuz un İç harcı için 1 adet orta boy patates Bezelye Havuç ...