1 Paket buğday nişastası(200 gr)
1 çay bardağı un
1 tatlı kaşığı tarçın
1 çay bardağı tozşeker
6 yemek kaşığı margarin
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı kabartma tozu
Birkaç damla limon suyu
YAPILIŞI
Nişasta,un,şeker,kabartma tozu,yumurta,limon suyu ve oda sıcaklığında yumuşamış margarini bir kapta karıştırın.Yoğurarak elde ettiğiniz bu yağlı hamurdan 15-20 adet toplar yapın.Tepsiye aralıklarla dizip üzerine elinizle hafifçe bastırın.Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 15 dakika pişirin.Fırından çıkarıp sıcakken üzerine tarçın serperek servis edin.
AFİYET OLSUN!!!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder