1

1

10 Temmuz 2014 Perşembe

TAVUK GÖĞSÜ

Malzemeler :
1 Litre süt
1 Bardak toz  şeker
2 Yemek kaşığı un
2 Kaşık nişasta
1 Paket vanilya
1/2 Paket tereyağı










Yapılışı :
Tereyağı içerisinde nişasta ve un kavrulur.Sonra süt eklenir.Kaynamaya başlayınca şeker ilave edilir.Göz göz olunca ocaktan alınır.Vanilyası ilave edilir.6-7 dakika mikserle çırpılır.Cam kaba dökülür.Buzdolabında soğutulur.Servis etmeden önce dilimlenerek servis tabaklarına alınır.

NOT ! :İstenirse tarçınla süslenebilir.

AFİYET OLSUN !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KREPLİ SEBZELİ BÖREK

MALZEMELER 1 su bardağı süt 1 yumurta 1 çay kaşığı ucu ile tuz un İç harcı için 1 adet orta boy patates Bezelye Havuç ...