1

1

22 Temmuz 2014 Salı

SEMİZOTLU VE PAZILI SAÇ BÖREĞİ






MALZEMELER
1 kilo pazı
1 kilo semiz otu
4 adet soğan
Tuz
Karabiber
Kırmızıbiber
Nane




YAPILIŞI
Semizotu, pazı ve soğanları doğruyoruz. Baharatlarını ilave ederek iç harcını hazır ediyoruz. Böreklik hamurumuzu oklava ile açıyoruz. Sonra yarısına hazırladığımız içi koyuyoruz ve diğer yarısını üstüne kapatıyoruz. Sacın üzerinde hafifi kızarana kadar dek pişiriyoruz. Sıcak servis ediyoruz.





AFİYET OLSUN!!!!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KREPLİ SEBZELİ BÖREK

MALZEMELER 1 su bardağı süt 1 yumurta 1 çay kaşığı ucu ile tuz un İç harcı için 1 adet orta boy patates Bezelye Havuç ...