MALZEMELER
Tavuk but (göğüs eti de kullanabilirsiniz.)
Mantar
Yeşil biber
Domates
Sıvı yağ
Teryağı
YAPILIŞI
Tavuk butlarını biraz haşladıktan sonra bira miktar sıvı yağ biraz da tereyağını karıştırıp kızdırın.İçerisine tavuk butlarını ekleyerek iyice kızartın.Tavuklar kızarırken başka bir sote tavasında bir miktar sıvı yağı kızdırın.İçerisine biberleri büyük olarak dilimleyip atın.Daha sonra mantarları tüm olarak atın.En son domatesleri dilimleyerek içerisine atın ve hafif ölünceye kadar çevirin.Bir servis tabağını alıp önce tavuğu daha sonra etrafına sotelediğimiz sebzelerden koyup sıcak olarak servis yapın.Yanına pilav da süper olur.
AFİYET OLSUN!!!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder