1

1

7 Temmuz 2014 Pazartesi

KAŞARLI EKMEK

MALZEMELER
2 bardak ılık süt
1 paket kuru maya
Biraz şeker
Tuz
Aldığı kadar un
Kaşar peyniri
Tereyağı





YAPILIŞI
Süt,maya,şekeri karıştırıp aldığı kadar unu ve tuzu ekleyip mayalandırmaya bırakıyoruz.Mayalanan hamuru elimizle yucvarlak olacak şekilde açıyoruz.ortasına kaşar peynirini ve terayağını parça parça koyup fırına sürüyoruz.

                       





AFİYET OLSUN!!!!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KREPLİ SEBZELİ BÖREK

MALZEMELER 1 su bardağı süt 1 yumurta 1 çay kaşığı ucu ile tuz un İç harcı için 1 adet orta boy patates Bezelye Havuç ...