1

1

5 Mayıs 2014 Pazartesi

ÇATLAK KURABİYE

MALZEMELER


1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket margarin
1 paket kabartma tozu
Yarım su bardağı şeker
1 yumurta 
Vanilya
Alabildiği kadar un









YAPILIŞI

Malzemelerin hepsi karıştırılır.Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlanır.Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılır ve tepsiye dizilir.180 dereceye ayarlanmış fırında 8-10 dakika pişirilir.Üzerlerine pudra şekeri serpilip servis edilir.

AFİYET OLSUN!!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KREPLİ SEBZELİ BÖREK

MALZEMELER 1 su bardağı süt 1 yumurta 1 çay kaşığı ucu ile tuz un İç harcı için 1 adet orta boy patates Bezelye Havuç ...