1

1

16 Mayıs 2014 Cuma

YUMURTALI BAZLAMA


MALZEMELER

3 adet bazlama
2 yumurta 
Tuz
Kızartmak için sıvı yağ
YAPILIŞI
İlk olarak yumurtaları kırın.İçerisine biraz tuz koyup iyice çırpın.Daha sonra bazlamaları dörde dilimleyin.Her bir dilimi yumurtaya batırın.Tavanın içerisine 1 yemek kaşığı kadar yağ koyun ve kızdırın.Yumurtaladığınız bazlamaları tavanın içerisine koyup kızartın.Bu işlemi her bir bazlama parçası için yapın.Yumurtalı ekmekten çok daha hafif,yumuşak ve lezzetine doyulmaz bir tarif.Biz hepimiz çok severek tüketiyoruz.Özellikle çocuklar.....
                                                  AFİYET OLSUN!!!!!!



 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KREPLİ SEBZELİ BÖREK

MALZEMELER 1 su bardağı süt 1 yumurta 1 çay kaşığı ucu ile tuz un İç harcı için 1 adet orta boy patates Bezelye Havuç ...