MALZEMELER
2 Su bardağı su
3\1 Yaş maya
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Tuz,un
1 tatlı kaşığı şeker
3 adet domates
3 adet biber
3/1 kangal sucuk
(arzu edilen miktarda mısır,mantar,sosis,zeytin,margarin yada tereyağ)
ketçap
kekik
Kaşar
YAPILIŞI
Maya su ve şeker ile ıslatılır.Sıvı yağ ilave edilerek yumuşak bir hamur elde edilir.20 dakika dinlendirilerek margarin ile yağlanan tepsiye el yardımıyla yayılır.Sırası ile mısır,sucuk,zeytin,sosis,mantar,biber ve domates ketçapladığımız hamurun üzerine dizilir.Tereyağı ufak parçalar halinde kesilip üzerine konur.200 derecede ısınmış fırında yarım saat pişirilir. Rendelenmiş kaşarda ilave edilip kapatılmış sıcak fırında kaşar eriyinceye kadar bekletilip servis yapılır.
AFİYET OLSUN !!!
AFİYET OLSUN !!!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder